Activiteit

ZKN-keurmerk behalen en behouden

16 feb
Donderdag 16 februari 2023
10:00 tot 12:00
ZKN academie

Het ZKN-keurmerk is een voorwaarde voor het ZKN lidmaatschap. ZKN helpt u graag bij een goede voorbereiding op het behalen (intiële audit) en zeker ook behouden (hercertificering) van het keurmerk. Want ook al zijn veel klinieken al enige jaren gecertificeerd op het ZKN schema, toch blijkt tijdens audits dat er her en der vragen spelen in de organisatie die in de audit niet (allemaal) aan bod kunnen komen. ZKN biedt u daarom in samenwerking met een zeer ervarenauditor van LRQA hiervoor de Academie "ZKN-keurmerk behalen en behouden". In deze Academie wordt nut en noodzaak van het voldoen aan de normeisen van het ZKN-keurmerk besproken, wordt uitleg gegeven over de achtergrond en de bedoeling van de normeisen.

Doelgroep voor deze ZKN Academie zijn verantwoordelijke functionarissen voor het invoeren en up-to-date houden van het ZKN-keurmerk (bv. de directeur, locatiemanager of kwaliteitsfunctionaris). De Academie is voor kandidaat-leden die het ZKN-keurmerk willen halen, maar zeker ook voor ZKN-keurmerk klinieken die hun kwaliteit- en veiligheidssysteemverder willen verbeteren of behoefte hebben aan het opfrissen van enige normkennis, aan meer achtergrond informatie of uitleg over de bedoeling van een normeis, of überhaupt de bedoeling van het gecertificeerd zijn.

Mochten er vooraf al specifieke onderwerpen of vragen zijn die u graag tijdens deze academie behandeld zou willen zien mail dit dan naar
marloes.franken@zkn.nl

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »