Activiteit

PoliDirect Verpleegkundig MDL-symposium: Samen in Beweging

21 nov
Dinsdag 21 november 2023
14:30 tot 19:30
Relevante externe bijeenkomsten

Kom en doe mee met het PoliDirect Verpleegkundig MDL-symposium: Samen in Beweging! Dit evenement vindt plaats op dinsdag 21 november 2023 om 14:30 uur, aan de Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen.

Wij nodigen (endoscopie)verpleegkundigen werkzaam in de MDL-zorg uit om samen te komen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Het symposium biedt een geweldige gelegenheid om te leren van experts in het veld en om nieuwe inzichten op te doen.

Samen zullen we de nieuwste ontwikkelingen en trends in de MDL-zorg bespreken. Er zullen inspirerende sprekers aanwezig zijn die hun expertise en ervaringen met ons delen. Als klap op de vuurpijl sluiten we af met een geweldig lopend buffet, waarmee we de gelegenheid bieden om te netwerken en waardevolle contacten te leggen met andere professionals in de branche.

We hopen je te verwelkomen op dit boeiende symposium. Schrijf je snel in en reserveer je plek, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Mis deze unieke kans niet om samen met andere verpleegkundigen in beweging te komen en je kennis te vergroten.

Accreditatie
Er zijn 3 punten toegekend voor het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Klik hier voor meer informatie.

Locatie

Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen