Nieuwsbericht

Inloggen voor leden en VIPP-5 klinieken nieuwe ZKN website

1 september 2022

De website en ledenomgeving van ZKN zijn de zomer van 2022 vernieuwd. Werkt u bij een kliniek aangesloten bij ZKN of een kliniek die deelneemt aan de VIPP-5 subsidie voor klinieken? Dan kunt u weer inloggen en gebruik maken van alle vertrouwde ZKN functionaliteiten en informatie (in een nieuw jasje).

Nieuw is dat u kunt instellen op welke thema’s u geïnformeerd wilt worden (in uw profiel bij ‘expertise’) zodat u het ZKN-nieuws of VIPP-nieuws naar keuze blijft ontvangen. De ZKN ledenmailing en VIPP-5 nieuwsbrief gaan op termijn stoppen. Lees hier meer over de nieuwe website.

Hoe moet ik inloggen?

We helpen u graag op weg om uw inlogaccount weer in orde te maken. Hiervoor zijn verschillende opties.

 • Optie 1. Gebruik de ontvangen activatiemail
  Alle gebruikers die voorheen konden inloggen of een mailing van ZKN ontvingen hebben een uitnodiging van ZKN ontvangen om hun account weer te activeren. In deze uitnodiging kunt u klikken om uw profiel te activeren.
   
 • Optie 2. Ontvang een nieuwe activatiemail
  • Op de pagina ‘wachtwoord vergeten’ vult u uw emailadres in dat u voorheen ook gebruikte. U krijgt dan een melding dat uw account nog niet is geactiveerd (zie de afbeelding hieronder).
  • Via de verstuur knop op deze pagina verzend u een nieuwe activatiemail naar uw emailadres. Deze mail zou vrijwel direct in uw inbox moeten zitten, zo niet controleer dan uw ongewenste items of spam.
  • Via de ontvangen activatiemail is uw toegang tot de ZKN website geregeld! 

Wanneer deze optie niet werkt neem dan contact op met Lian van Mourik van ZKN dan helpen we u handmatig om uw profiel te activeren.

Als u de melding krijgt dat ‘wachtwoord aanvraag is mislukt’ dan kennen we het gebruikte emailadres niet. U kunt zich dan registreren of bovenstaande stap herhalen met een ander emailadres.

 • Optie 3. Hulp van ZKN
  Wanneer u er met bovenstaande opties niet uit komt of wanneer u andere vragen heeft neem dan contact op met Lian van Mourik van ZKN. Dan helpen we u handmatig om uw profiel te activeren.  

Nieuw account aanmaken

Had u nog geen account op de oude website/portal? Dan kunt u zich op deze pagina registreren voor een inlogaccount. Let op, we controleren altijd of iemand echt bij een aangesloten kliniek werkt, het kan daarom tot maximaal 3 dagen duren voordat we uw account hebben geactiveerd. U wordt geïnformeerd zodra u kunt inloggen.

VIPP-5 klinieken

Alle bovenstaande informatie is ook van toepassing voor VIPP-5 klinieken die geen lid zijn van ZKN. Het enige verschil is dat ‘VIPPers’ na het inloggen enkel alle informatie zien binnen het VIPP-5 thema. Van alle andere thema’s zien zij enkel de informatie die ZKN openbaar heeft gepubliceerd.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon