Vacature Manager Financiering & Contractering

Vacature | ZKN is, als gevolg van een interne promotie, op zoek naar een nieuwe Manager Financiering & Contractering (F&C). De Manager F&C is de expert op het gebied van F&C en benut en vergroot deze kennis in de rol van externe vertegenwoordiger in diverse landelijke overleggen. 

Lees verder...
Nieuws - 16/07/2020

Rapportage Patiëntenfederatie: Patiënten waarderen klinieken met een 8,8

14-07-2020 | Medisch specialistische zorg in klinieken wordt gemiddeld met een 8,8 gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Zo laat ZorgkaartNederland weten in de analyse van klinieken in 2019. Waarderingen op ZorgkaartNederland laten de ervaringen met de gegeven zorg zien en maken inzichtelijk waar verbetering in de zorg mogelijk is. Het gaat hier dus over de waardering van patiënten voor hun behandeling en bejegening. 

Lees verder...
Nieuws - 14/07/2020

Gebruik kennis over gepast gebruik bij opschalen reguliere zorg

Persbericht ZE&GG 25-06 | Bij het opschalen van de reguliere zorg na de COVID-19 pandemie is kennis over gepast gebruik van zorg essentieel. De implementatieagenda over gepast gebruik die patiënten, zorgverleners, zorgaanbieders, overheid en zorgverzekeraars vlak voor de intelligente lockdown presenteerden, biedt hiervoor een duidelijk handvat.

Lees verder...
Nieuws - 25/06/2020