Nieuwsbericht

Voer ook inkoopgesprekken over Samen Beslissen | Bijeenkomst

25 augustus 2022

Op 8 september organiseert programma UZ een kennissessie voor MSZ zorgaanbieders en zorginkopers. Hoe kunnen zorgaanbieders en zorginkopers met elkaar vaker het gesprek voeren over het 'Organiseren en Belonen van Samen beslissen'? Twee leden van ZKN delen hun tijdens de bijeenkomst hun ervaringen ter inspiratie voor inkoopgesprekken. De kennissessie vindt plaats in Utrecht en is kosteloos te volgen. 

Een van de doelen van het Programma Uitkomstgerichte Zorg is “Samen Beslissen” te agenderen in alle MSZ-zorg inkoopgesprekken en op te nemen in 25% van de contracten. De zorgverzekeraars zijn op zoek naar manieren om dat te doen. Tijdens de landelijke kennissessie Organiseren en Belonen van Samen Beslissen kunnen zorgaanbieders en zorginkopers van medisch specialistische zorg elkaar inspireren en stimuleren met elkaar het gesprek te voeren over de organisatie en het belonen van Samen Beslissen. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 september in Utrecht en is kosteloos bij te wonen. 

ZKN-leden aan het woord
Tijdens de kennissessie zullen verschillende voorlopers op het gebied van Samen Beslissen, waaronder ZKN-leden Ruud Sijbers van Annatommie mc en Jasper Bosma van de Proctoskliniek hun ervaringen delen als inspiratie voor de inkoopgesprekken in het najaar van 2022.

Datum, tijd & locatie
Locatie: De Social Impact Factory, Vredenburg 40, 3511BD in Utrecht
Datum: donderdag 8 september
Tijd: van 12.15 tot 17.00 uur (optioneel van 13.00 tot 16.10 uur)
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Bekijk hier het volledige programma of schrijf u hier direct in. Doet in uw kliniek iemand anders de inkoop? Tip dan u collega op dit event! 

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Joanne Bloemsaat - Minekus.

Profielfoto van Joanne Bloemsaat - Minekus
Joanne Bloemsaat - Minekus
Contactpersoon