Nieuwsbericht

Informatiemarkt ZKN congres uitverkocht

18 april 2023

De informatiemarkt van het ZKN congres 2023 ‘De kracht van focus’ is uitverkocht! Maar liefst 27 organisaties met relevante producten of diensten voor klinieken zullen aanwezig zijn. Het betreft een mooie mix van nieuwe en bekende namen met een divers aanbod. Lees hieronder alvast meer en kom ze zelf bezoeken op 15 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort!

Neem een kijkje in de treinwagons bij onze hoofdsponsors
Het ZKN-congres kent twee hoofdsponsors; Timeff en Curasoft. Deze organisaties, beide EPD-leverancier, zijn niet alleen aanwezig met een stand maar ook met een eigen treinwagon. In deze treinwagon kunnen Timeff en Curasoft naar wens bijvoorbeeld producten tonen, een presentatie geven of iets anders organiseren. Wat zij exact voor u in petto hebben zullen we later delen. Tijdens de inloop, lunchpauze en borrel is er voldoende tijd voor bezoekers om een kijkje te nemen. U vindt Timeff en Curasoft op 15 juni direct aan de ingang van de informatiemarkt.

EPD leveranciers, inrichting, medische materialen en kennis
Tussen de andere aanwezige organisaties zitten enkele EPD leveranciers, leveranciers van medische materialen en/of inrichting. We hebben ook organisaties die u kunnen helpen bij een personele-, juridische- of kwalitatieve uitdaging en het verbeteren van processen (al dan niet met IT-oplossingen).
In de afbeelding hieronder ziet u de logo’s van alle deelnemende leveranciers. U kunt op een later moment informatie over alle leveranciers terugvinden in de congresapp.

Nog niet ingeschreven voor het congres? Doe dat hier.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon