Nieuwsbericht

Bezoek 27 leveranciers op de informatiemarkt van het ZKN congres

6 juni 2023

Volgende week donderdag (15 juni) vindt het jaarlijkse ZKN congres plaats. Behalve een plenair programma met klinkende namen en acht inspirerende deelsessies (zie programma) is er ook een informatiemarkt met maar liefst 27 leveranciers.

EPD leveranciers, inrichting, medische materialen en kennis
Tussen de aanwezige organisaties zitten enkele EPD leveranciers, leveranciers van medische materialen en/of inrichting. We hebben ook organisaties die u kunnen helpen bij een personele-, juridische- of kwalitatieve uitdaging en het verbeteren van processen (al dan niet met IT-oplossingen).
In de congresapp kunt u informatie over alle leveranciers terugvinden. Inloggegevens voor de app worden per mail verstrekt aan alle ingeschreven congresbezoekers.

Neem een kijkje in de treinwagons bij onze hoofdsponsors
Het ZKN-congres kent twee hoofdsponsors; Timeff en Curasoft. Deze organisaties, beide EPD-leverancier, zijn niet alleen aanwezig met een stand maar ook met een eigen treinwagon. ZorgkaartNederland zal als samenwerkingspartner van ZKN ook een activiteit verzorgen in een treinwagon. Tijdens de inloop, lunchpauze en borrel is er voldoende tijd voor bezoekers om een kijkje te nemen.

  • Curasoft: flexibel en tijdsbesparend EPD
    Heeft u interesse in een online tijdbesparend en flexibel EPD? Heeft u moeite met het succesvol afronden van het VIPP5 project? Of gewoon benieuwd naar de laatste innovaties op gebied van Zorg & ICT? Kom langs op de Curasoft EPD stand, hoofdsponsor van het ZKN Congres! En kijk alvast op www.curasoft.nl voor meer informatie.
  • Timeff: Trein naar de toekomst
    Timeff nodigt u van harte uit om in de ‘Trein naar de Toekomst’ te stappen. Ze vertellen u graag meer over hun epd/zis Emma en Limited edition "Emma Gin" welke beschikbaar is voor de snelste congresbezoekers (reserveer uw fles hier, op=op). Zowel in de werking van het Emma epd/zis als voor de ontwikkeling van de Gin wordt kunstmatige intelligentie gebruikt, meer weten daarover? Bezoek de treincoupe van Timeff op 15 juni!
  • Kom speeddaten met ZorgkaartNederland!
    In de treincoupe van ZorgkaartNederland loopt u tijdens alle pauze momenten van het ZKN congres naar binnen voor een speeddate! Wilt u uw 'profiel pimpen', alles weten over meetbureaus en betrouwbare waarderingen verzamelen of gewoon ZorgkaartNederland het hemd van het lijf vragen? Loop dan op 15 juni binnen voor een speeddate! 

Wilt u zich nog aanmelden voor het congres? Dat kan hier.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon