Nieuwsbericht

Welkom nieuwe bestuursleden ZKN!

8 april 2024

Per 1 april 2024 zijn er twee nieuwe bestuursleden toegetreden tot het bestuur van ZKN. Marije van Asdonk en Bianca Verburg nemen de bestuurstaken over van Bram ter Harmsel en Paul Kruijsen. We willen hen bedanken voor hun positieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de vereniging en de branche en we heten Bianca en Marije van harte welkom.
 

Marije van Asdonk, CEO Clinics in Revalidatie (CIR) 
Marije van Asdonk is sinds 2020 Directeur van Clinics in Revalidatie. CIR is een center of excellence voor chronische pijn revalidatie en aanhoudende lichamelijke klachten. De kliniek heeft 11 vestigingen verspreid over het land.

Marije is haar carrière begonnen als klinisch fysiotherapeut en master kinderfysiotherapeut. Ze heeft daarna gekozen voor het management en diverse functies vervult in o.a. het Dijklander Ziekenhuis, Rijnstate ziekenhuis/Vitalys kliniek tegen overgewicht, Hamad Medical Center Qatar en Fysioholland. 

Marije: 'Ik wil me graag inzetten om de positie van klinieken in de MSZ te versterken en de samenwerking met andere zorginstellingen te verstevigen. Daarnaast lever ik graag een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ZKN.' 

Bianca Verburg, CEO Equipe Zorgbedrijven 
Bianca Verburg is op 1 september 2023 gestart als CEO van Equipe Zorgbedrijven, ook bekend als Velthuis kliniek en Xpert Clinics, en is tevens lid van de Board van Equipe. Naast haar rol bij Equipe, is zij ook lid van de Raad van Commissarissen van IGM Holding BV.

Bianca heeft diverse nationale en internationale directiefuncties bekleed in de sport-,mode- en cosmeticabranche. Begin 2018 heeft ze de overstap gemaakt naar de hoorzorg als algemeen directeur bij Amplifon Nederland, het moederbedrijf van Beter Horen. In deze rol was zij eindverantwoordelijk voor de bijna 200 verkooppunten van Beter Horen en Emid, groothandel in audiologische apparatuur. Daarnaast was zij bestuurslid van de branchevereniging “de Kwaliteitsaudiciens” waar zij zich heeft ingezet voor de kwaliteit en toegankelijkheid van de hoorzorg. Vanuit die rol heeft zij ervaren hoe belangrijk samenwerking is tussen de diverse partijen in de zorg en het politiek bestuurlijk krachtenveld. 

Bianca 'Ik zet me graag in om de kwaliteit en toegankelijkheid van de planbare zorg in Nederland blijvend te borgen en te ontwikkelen.'

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Angélique van der Werf.

Profielfoto van Angélique van der Werf
Contactpersoon