Nieuwsbericht

ZKN congres 2022: Bekijk de terugblik

14 juni 2022

Na de digitale editie van vorig jaar, konden leden en relaties van ZKN elkaar donderdag 9 juni eindelijk weer live ontmoeten tijdens het jaarlijkse ZKN congres, dat dit keer in het teken stond van planbare zorg. Op het congres deelden zes bevlogen sprekers - ieder vanuit een ander perspectief - hun visie op hoe we de planbare zorg met elkaar nog beter, passender en toekomstbestendiger kunnen organiseren.

Dagvoorzitter Tom van ’t Hek begeleidde de dag en de discussies die werden gevoerd over de keuzes die we moeten maken en hoe we succesvol kunnen samenwerken. Twee tekenaars legde het thema van de dag vast op een wandverslag. 

Visie van ZKN op vernieuwing van de planbare zorg
Als afsluitend onderdeel presenteerde Paulette Timmerman, directeur van ZKN De planbare zorg waardeketen zoals deze eruit zou moeten zien volgens ZKN. Bezoekers van het congres hebben een gedrukt exemplaar van de waardeketen meegekregen.

Met ruim 200 deelnemers, prikkelende bijdragen van de sprekers, actuele discussies en de mogelijkheid weer live bij te praten met elkaar, kijken we terug op een zeer geslaagde en inspirerende dag.

Bekijk de terugblik
Kon u niet bij het congres aanwezig zijn of wilt u meer weten over een onderdeel? In onze congres terugblik vindt u foto's van het congres, reacties van bezoekers en ook per programma onderdeel een korte impressie. We zullen hier spoedig de link delen om het congres terug te kijken. 

Namens ZKN willen we alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid!

Graag tot volgend jaar!