Nieuwsbericht

ZKN congres 2021 - ‘Operatie Passende Zorg’ – 3 juni

3 mei 2021

Op donderdag 3 juni is het weer zo ver en organiseren we het ZKN jaarcongres. Dit jaar geheel digitaal! Vanuit de ZKN studio in Zoetermeer zullen we tussen 14.00 - 17.30 uur een actueel, interactief en prikkelend programma livestreamen. Bent u erbij?

Programma en thema
Het thema van het congres dit jaar is ‘Passende zorg’, benaderd vanuit de zorgvraag, het zorgaanbod en de organisatie van de MSZ. Sprekers Pauline Meurs (Erasmus) , Marian Kaljouw (NZa) en Ab Klink (VGZ) verzorgen een inleiding. Aan tafel wordt er daarna verder gesproken over het thema dat door de spreker is ingeleid, door tafelheer en dagvoorzitter Tom van ’t Hek, de spreker en drie panelleden. Het panel bestaat uit Edith Dekker (Patiëntenfederatie), Sjoerd Repping (Zorgevaluatie & Gepast Gebruik) en Hanneke Klopper (Rugpoli en ZKN). 
Bezoekers van het congres worden actief betrokken en gevraagd mee te praten en te reageren op stellingen via de congresapp.

Aanmelden
Het congres is kosteloos voor leden van ZKN, kandidaat-leden en uitgenodigde samenwerkingspartners. Niet-leden en overige geïnteresseerden betalen € 27,50 voor deelname. Ga naar de congreswebsite voor meer informatie of meld u direct aan!

U kunt zich niet meer aanmelden, omdat dit evenement al heeft plaatsgevonden.