Nieuwsbericht

Curasoft verlengt sponsorovereenkomst met ZKN

18 oktober 2022

Curasoft en ZKN hebben recentelijk de sponsorovereenkomst weer met twee jaar verlengd. Klinieken groot en klein kunnen bij Curasoft terecht voor online software ter ondersteuning van de informatiebehoefte, werkprocessen, planning, communicatie, dossiervorming en financiën.

Met het EPD systeem van Curasoft kunt u uw behandelproces middels zorgpaden ondersteunen. Dennis Vis, directeur van Curasoft benadrukt dat het EPD zo is opgebouwd dat alle informatie gestructureerd wordt opgeslagen en snel beschikbaar is, waar en wanneer dat nodig is. Ook een geïntegreerd cliëntenportaal en heldere managementinformatie behoren tot de mogelijkheden van Curasoft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en meerwaarde van dit systeem bezoek dan de website van Curasoft of neem rechtstreeks contact op met Dennis Vis

Over sponsorovereenkomsten
Een onderdeel van de sponsorovereenkomst is dat sponsoren een inhoudelijke bijdrage mogen leveren aan ZKN-nieuwberichten en de ZKN academie. Over de invulling daarvan gaat het bureau van ZKN de komende tijd verder in gesprek met Curasoft.

Foto van ondertekening met Paulette Timmerman (ZKN) en Dennis Vis (Curasoft).

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Hugo Meulblok.

Profielfoto van Hugo Meulblok
Contactpersoon