Op zoek naar manieren om klinieken te bereiken? Wordt sponsor van ZKN.

Sponsors

Klinieken zijn voor veel organisaties een interessante doelgroep om te bereiken. Bij ZKN zijn 123 klinieken aangesloten met gezamelijk ruim 420 klinieklocaties. ZKN biedt organisaties de mogelijkheid om zich als sponsor aan ZKN te verbinden als zij een relevant product of dienst bieden voor klinieken.

ZKN biedt organisaties twee soorten sponsoring:

1. Inhoudelijke sponsoring:

U bent het hele jaar sponsor van ZKN en wordt met logo op deze pagina vermeld. U mag 1x per jaar een inhoudelijke bijdrage leveren in de vorm van een ZKN academie. Uw inhoudelijke bijdrage / academie wordt gepromoot onder ZKN leden. ZKN behoudt zich het recht voor om sponsors te weigeren die niet passen bij de vereniging. We verkennen graag samen met u op welk relevant of actueel thema u kennis heeft welke aansluit bij de behoefte van onze leden. Interesse in inhoudelijke sponsoring? Neem contact op met Hugo Meulblok, manager verenigings- en arbeidszaken.  

2. ZKN congres sponsor:

ZKN organiseert jaarlijks een congres voor leden en relaties waarbij het mogelijk is voor leveranciers om een stand op de informatiemarkt af te nemen. Het congres vindt jaarlijks plaats in juni en de voorbereidingen starten rond januari / februari. Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden van deelname? Stuur dan een mail naar info@zkn.nl.

Bekijk hier een terugblik van het ZKN congres 2023

Sponsors ZKN

Onderstaande partijen hebben zich jaarrond als sponsor aan ZKN verbonden.

QVOX