Nieuwsbericht

Inschrijving informatiemarkt ZKN congres 2023 gestart

15 februari 2023

Op 15 juni 2023 organiseert ZKN, de branchevereniging van klinieken, haar jaarlijkse congres voor leden. Het ZKN congres 2023 vindt plaats op de prachtige industriële locatie: Rijtuigenloods in Amersfoort. Het congres draait om de ZKN-leden die elkaar ontmoeten, geïnspireerd worden en nieuwe kennis op doen. Het programma bestaat uit een afwisseling van een inhoudelijk programma met netwerkmomenten (en catering) op de informatiemarkt.

Aanwezigheid leveranciers informatiemarkt
ZKN biedt de mogelijkheid aan leveranciers die relevante producten of diensten bieden voor klinieken, om aanwezig te zijn met een stand op de informatiemarkt. De informatiemarkt is gelegen in dé centrale ruimte waar de bezoekers zich bij binnenkomst, alle pauzes en na afloop bevinden. Zo bieden we leveranciers optimaal de gelegenheid om onder de aandacht te komen van de aanwezige klinieken.

ZKN hanteert een maximaal aantal stands (26) om de balans tussen bezoekers en standhouders te waarborgen. De stands van het ZKN congres zijn altijd ruim van te voren uitverkocht. Een terugblik van het ZKN congres 2022 (op een andere locatie) kunt u hier bekijken.

Onze bezoekers bestaan voornamelijk uit de directie / bestuursleden of eigenaren van klinieken en de managementlaag hieronder.

Vragen of interesse in deelname?
Wilt u vrijblijvend meer informatie over de deelnamemogelijkheden van het congres ontvangen? Neem dan contact op met Lian van Mourik.

ZKN-leden die als bezoeker naar het congres willen kunnen zich alvast hier aanmelden. Meer informatie en officiële uitnodigingen volgen nog. 

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon