Nieuwsbericht

Twee nieuwe collega’s gestart bij ZKN

2 mei 2023

Per 1 mei zijn bij ZKN twee nieuwe collega’s gestart. Het gaat om Tim Rook als communicatiemanager en woordvoerder en Ronald van Breugel als Domeinmanager Bekostiging. We heten Tim en Ronald van harte welkom bij ZKN!

Tim Rook start in een nieuwe rol bij ZKN als manager communicatie en woordvoering. Afgelopen periode werd de rol van woordvoerder ad interim ingevuld. ZKN zoekt nog een Public Affairs adviseur ter aanvulling van het communicatieteam.

Tim is merk- en communicatiestrateeg van beroep en heeft marketing en psychologie gestudeerd.

Afgelopen twee en half jaar was Tim werkzaam bij de Gemeente Rotterdam als teamleider communicatie. Hiervoor werkte hij als zelfstandig interim communicatiemanager en consultant en heeft hij o.a. gewerkt voor diverse zorgaanbieders. Zo was hij als merk- en communicatiestrateeg betrokken bij de oprichting van ZKN-lid het Huid Medisch Centrum.

Ronald van Breugel start als Domeinmanager Bekostiging. Daarmee neemt hij op vaste basis de rol van Maarten Oosterkamp. Ronald wordt ondersteund door Ingrid van Uffelen die op interim basis als beleidsmedewerker contractering bij ZKN werkt tot vaste invulling voor die rol wordt gevonden. Ronald heeft fysiotherapie en Gezondheidswetenschappen gestudeerd.

De laatste 6 maanden is hij verantwoordelijk geweest voor de zorgcontractering bij het Maxima Medisch Centrum. Daarvoor was hij 12 jaar werkzaam bij zorgverzekeraar VGZ als Strategisch Alliantiemanager MSZ en nauw betrokken bij strategie en de (meerjaren)contractering.

Foto: Tim Rook (links) en Ronald van Breugel (rechts)

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon