Nieuwsbericht

Reminder: IZA-Congres op 4 maart

12 februari 2024

Op 4 maart 2024 vindt in het Beatrix Theater in Utrecht het IZA-Congres: Samen Werken aan Zorg en Welzijn plaats. 

Vanaf 8 februari, kun je je inschrijven voor de meer dan 45 deelsessies. Wees er snel bij, zodat je gegarandeerd bent van een plek. Deelname is gratis.

Het IZA-congres is er om elkaar te ontmoeten, te netwerken, voorbeelden te delen en elkaar te inspireren. Het congres opent en eindigt plenair. Sjaak Wijma (Zorginstituut Nederland), Jan Kremer (VWS), Bianca Buurman (V&VN) en Arthur Schellekens (Patiëntenfederatie) gaan in gesprek met talenten uit het IZA-talentennetwerk en over hun dagelijkse praktijk. 

Het programma heeft een breed aanbod aan interactieve sessies die aansluiten bij de thema’s uit het Integraal Zorgakkoord. Een greep uit de sessies zijn bijvoorbeeld de keuzes die moeten worden gemaakt bij het verlenen van passende zorg in de spreekkamer, voorbeelden van succesvolle transformatieprocessen en regionale zeggenschap. 

Op de Zorg- en Welzijnsmarkt kun je onder andere in gesprek met de Coalitie Leefstijl in de Zorg, meer leren over domein overstijgende financiering en tips krijgen op het ontregel spreekuur. De dag zal worden afgesloten met een muzikale en ontspannen twist. 

Het volledige programma vind je op deze website.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Tim Rook.

Profielfoto van Tim Rook
Contactpersoon