Nieuwsbericht

Gevraagd: oogarts tbv Geschillencommissie

28 maart 2022

Leden van ZKN zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Zelfstandige klinieken, die geschillen beoordeelt van patiënten/consumenten die ontevreden zijn na de klachtenbehandeling in de kliniek. Momenteel zijn de volgende specialisten vertegenwoordigd in de Geschillencommissie van Zelfstandige klinieken: een orthopeed, plastisch chirurg en een anesthesioloog. Wegens vertrek van een commissielid is ZKN is op zoek naar een oogarts die in de Geschillencommissie zitting wil nemen.

Tijdsinvestering
Er worden maximaal 3 zittingen per jaar gehouden. Voor de behandeling van een geschil wordt ongeveer 60-90 minuten uitgetrokken. In de meeste gevallen gaat het per zitting om de behandeling van één zaak. Een enkele keer worden twee zaken voor een commissielid ingepland.

Vergoeding
De ZKN-leden van de Geschillencommissie ontvangen een vergoeding van € 190,- per zitting. De leden kunnen daarnaast hun reiskosten declareren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de Geschillencommissie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Marian Hoekstra, 06-31787448 of via marian.hoekstra@zkn.nl.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon