Activiteit

ZKN academie Lorenz: info, tips en handigheidjes voor gebruikers (wet- en regelgeving tool)

16 maa
16 maart 2023
12:30 tot 13:30
ZKN academie

Op donderdag 16 maart zal het Lorenz-team u alles vertellen over de Lorenz-tool voor wet- en regelgeving. Na afloop bent u op de hoogte van alle tips en handigheden in het gebruik van de tool. De academie is ook bedoeld om met klinieken onderling ervaringen te delen. Twee klinieken (Eyescan en oogkliniek Drechtsteden) zullen hun ervaringen in het gebruik van Lorenz delen tijdens deze bijeenkomst.

Doelgroep: Deze academie is bedoeld voor klinieken die al een account voor Lorenz hebben maar nog vragen hebben over het gebruik van of tips willen hoe deze tool het meest handig in te zetten. En voor klinieken die nog geen account hebben maar wel willen weten hoe de tool werkt.

Wat is Lorenz? 
Lorenz biedt alle medewerkers in medisch specialistische zorg (MSZ-)instellingen een compleet en actueel overzicht van alle wet- en regelgeving en richtlijnen in de zorg. Lorenz is geschikt voor alle disciplines die medisch specialistische zorg realiseren, zowel medisch als niet-medisch gerelateerd: zorgafdelingen/specialismen, ondersteunende zorgafdelingen/specialismen, stafafdelingen en instellingsbreed.

Landelijke ontwikkeling, actueel en compleet overzicht
Samen met alle gebruikers, NVZ, NFU en ZKN, houdt de NVZ de Lorenz compliance tool zo compleet en actueel mogelijk. Landelijk vindt ontwikkeling plaats via individuele belrondes en landelijke bijeenkomsten voor contactpersonen. Als gebruiker kunt u de beheerder ook attenderen als een externe eis niet actueel meer lijkt te zijn of ontbreekt (signaleringsfunctie). Binnen 2 werkdagen neemt het NVZ-beheer contact met de gebruiker op om het signaal te verifiëren. Indien nodig doen we navraag bij landelijke partijen. Zo houdt NVZ de Lorenz compliance tool zo actueel en compleet mogelijk. 

Lees hier meer over Lorenz en hoe u een (voor leden van ZKN) gratis account kunt aanvragen.

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »