Nieuwsbericht

ZKN ledenmailing oude stijl stopt definitief

6 december 2022

Deze zomer is de website van ZKN vernieuwd. Sindsdien kunnen ZKN-leden zelf kiezen hoe vaak ze een automatische ZKN mailing ontvangen en met welke thema’s als inhoud. De oude ZKN ledenmailing werd afgelopen maanden ook nog verstuurd waarvan de laatste maand enkel nog aan de nog niet aangemelde personen. ZKN verstuurt vandaag (6 december) en 20 december voor de laatste keren deze ledenmailing oude stijl. Alle personen die dan géén ZKN account hebben aangemaakt zullen geen ZKN nieuws meer ontvangen.

Bent u één van die personen die uw account nog niet in gebruik heeft genomen? Activeer dan hier uw account. 

De ZKN nieuwsbrief op maat
Ontvangt u al de ZKN mailing ‘nieuwe stijl’ maar is deze nog niet helemaal op maat ingesteld? In uw profiel kiest u bij 'Expertise' uit 12 thema's waarover u nieuws, bijeenkomsten en documenten in deze mail wilt ontvangen. Volg bijvoorbeeld het thema Financiering & contractering, ZKN-keurmerk en wet- en regelgeving of Informatisering.

Meer collega’s aansluiten?
Als u meer collega’s heeft die willen inloggen op ZKN.nl dan kunnen zij zich registreren via www.zkn.nl/registeren

Uitzondering directie specials
ZKN gaat voorlopig nog wel door met het versturen van belangrijke mededelingen via zogenoemde ‘Directie specials’ aan directie, bestuur en 1e contactpersonen. We raden deze doelgroep wel aan om thema ‘directiezaken’ te volgen op ZKN.nl om te zorgen dat zij al het belangrijke nieuws ontvangen.

Voor vragen over dit onderwerp neem contact op met Lian van Mourik, communicatieadviseur ZKN.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Lian van Mourik.

Profielfoto van Lian van Mourik
Lian van Mourik
Contactpersoon