Activiteit

ZKN academie: Interne audit als voorbereiding op de ZKN audit

04 okt
Dinsdag 4 oktober 2022
10:00 tot 12:00
ZKN academie

Hoe weet u dat uw kliniek op de goeie weg is voor de jaarlijkse ZKN audit? Dat de processen die u met elkaar vastgesteld hebben nageleefd worden en tot het gewenste resultaat leiden? En hoe signaleert u tijdig risico’s, kansen en verbetermaatregelen? 

Op 4 oktober van 10.00 tot 12.00 uur gaat Maud de Wildt (abaud), tijdens een ZKN academie, in op de systematiek van het kwaliteitsmanagement, de PDCA cyclus en de rol die de interne audit daarin kan spelen. Zij biedt u concrete tips and tricks waar ugelijk mee aan de slag kunt in uw kliniek.

Zeker in kleinere klinieken zal er veel in de wandelgangen geconstateerd en besproken worden. In veel gevallen werkt dit uitstekend maar risico hiervan is dat deze aanpak onderhevig is aan de waan van de dag en die is niet altijd even voorspelbaar. Terwijl borging van het kwaliteitsmanagementsysteem juist vraagt om een systematische benadering. De interne audit is daarvoor een geschikte methode. En dat is helemaal niet zo ingewikkeld als het klinkt! Deze academie is bedoeld voor met name kleine klinieken, maar ook de grotere klinieken zijn uiteraard van harte welkom.

Locatie
U kunt deze academie zowel op locatie (kantoor ZKN in Zoetermeer) als digitaal (via Teams) volgen.
Neemt u deel op locatie? Dan staat er na afloop van de academie een lunch voor u klaar en biedt u dit de mogelijkheid om collega's van andere klinieken te spreken.
Op een later moment zullen wij u via de mail vragen naar uw voorkeur voor bijwonen van deze academie.

​Aangemeld op de oude ZKN website? Dan heeft u van ons al een outlook uitnodiging ontvangen en zorgen we dat u de teamslink / fysieke informatie van ons ontvangt. U mag zich hieronder nogmaals aanmelden maar het is niet noodzakelijk. 

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »