Activiteit

De landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging

08 dec
Donderdag 8 december 2022
14:00 tot 20:00
Relevante externe bijeenkomsten

Op donderdag 8 december 2022 (14.00 - 20.00 uur) vindt de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging plaats! We kijken naar de resultaten van het Programma Uitkomstgerichte Zorg en hoe deze in de praktijk worden toegepast. We blikken ook vooruit. Wat gaan we doen om de beweging naar uitkomstgerichte zorg nóg groter te maken? Hoe zorgen we ervoor dat we de resultaten implementeren en borgen? Er is speciale aandacht voor de resultaten van het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. In het Experiment wordt uitkomstinformatie toegankelijk gemaakt voor samen beslissen. Het gezamenlijke proces dat patiënt en zorgverlener doorlopen, loopt als een rode draad door het programma van de conferentie.

Voor wie?
De conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging richt zich op betrokkenen bij de medisch specialistische zorg. Denk aan patiënten(vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en overheden.
 
Programma
Het gaat vooralsnog om een conferentie ‘in real life’, die ook grotendeels online te volgen is. Het voorlopige tijdsblok voor de conferentie is donderdag 8 december 2022 van 14.00 - 20.00 uur. Het volledige programma met tijden en locatie volgt nog. Het programma zal op deze website te vinden zijn.

Deelname
U kunt zich vanaf september 2022 inschrijven voor de conferentie op deze website. U zult hierover nog worden geïnformeerd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contact
Voor inhoudelijke vragen over de conferentie of het Programma Uitkomstgerichte Zorg kunt u mailen naar joanne.bloemsaat@zkn.nl. Heeft u vragen over de organisatie en of logistiek van de conferentie, mail dan naar evenementen@facetwo.nl

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »