Nieuwsbericht

Lairesse Ziekenhuis Farmacie en ZKN sluiten sponsorovereenkomst

18 oktober 2022

Lairesse Ziekenhuis Farmacie en ZKN hebben een sponsorovereenkomst voor 2 jaar afgesloten. Lairesse Ziekenhuis Farmacie (LZF) is de ziekenhuisapotheek voor zelfstandige klinieken, instellingen voor medisch specialistische zorg, zorginstellingen en cosmetische klinieken.

LZF vervult de functie van de (ziekenhuis) apotheek en vervult de volgende diensten:
1) Leveren van medicatie en medische hulpmiddelen
2) Farmaceutische toezichthouding
3) Scholing en advies
4) Medicatieveiligheid

Wilt u meer weten over de diensten en expertise van Lairesse Ziekenhuis Farmacie en wat ze klinieken kunnen bieden bezoek dan de website van LZF. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Marian Terpstra (directeur LZF) of via het contactformulier op de website

Over sponsoren
Sponsoren leveren jaarlijks een inhoudelijke bijdrage aan ZKN-nieuwberichten en de ZKN academie. De eerste door LZF georganiseerde ZKN academie heeft op 11 oktober j.l. plaatsgevonden. De academie ging over medicatieveiligheid met specifieke aandacht voor de thema's antistolling, periprocedureel beleid en oog & medicatie. Mocht u over deze onderwerpen nog vragen hebben kunt u daarover vanzelfsprekend contact opnemen met het bureau ZKN of rechtstreeks met LZF. Over de verdere invulling van de samenwerking gaat het bureau van ZKN de komende tijd verder in gesprek met LZF.

Vragen over dit artikel?

Stel uw vraag of opmerking in de reacties hieronder. Of neem contact op met de auteur, Hugo Meulblok.

Profielfoto van Hugo Meulblok
Contactpersoon