Braam Kliniek | Assen logo

Braam Kliniek | Assen

Kliniek voor chirurgie en flebologie

 

Over Braam Kliniek | Assen

De Braam Kliniek heeft al twintig jaar ervaring in de behandeling van spataderen en aambeien. Onze artsen zorgen voor een professionele en zorgvuldige behandeling, met gebruik van de nieuwste technieken. De behandeling wordt in bijna alle gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Elk jaar worden meer dan 3000 spataderoperaties verricht waarmee het veruit de grootste kliniek in zijn soort is in Nederland. Onze vaatchirurgen kunnen dus met recht spatader-specialisten worden genoemd. In onze kliniek worden ook andere poliklinische operaties uitgevoerd zoals aambeien, sterilisaties bij mannen (vasectomie) en huidaandoeningen.

Persoonlijke benadering
In onze kliniek staat het welzijn van de patient voorop. De patient is onze client en artsen en medewerkers staan garant voor de allerbeste dienstverlening. De bij ons werkzame chirurgen zijn allen specialisten op het gebied van spataderbehandelingen (flebologen)en aambeien. Wij streven ernaar dat elke patient steeds behandeld wordt door dezelfde specialist. Het kan door omstandigheden echter wel eens gebeuren dat dat niet lukt. Wij vragen hier begrip voor. Voorafgaande aan de behandeling wordt de procedure met u besproken en krijgt u uitleg over eventuele behandelingen en operaties. Behandeling wanneer u dat past.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie Heelkunde

Contactgegevens

Kaart

Andere vestigingen