Medisch Centrum Wetering logo

Medisch Centrum Wetering

 

Over Medisch Centrum Wetering

Het Medisch Centrum Wetering is in 2011 opgericht en legt zich voornamelijk toe op dermatologie, flebologie en gynaecolgie. Naast oprichter Dr. Krijnen werken er meerdere dermatologen. Voor de behandeling van spataderen zijn ook fleboloog mevrouw D.F. Westerheijden en dermatoloog-fleboloog mevrouw Langendoen werkzaam. Het team bestaat voorts uit een gynaecoloog, twee doktersassistenten, twee receptionistes, twee vaatlaboranten en medisch pedicure en een huidtherapeute.

In het centrum wordt vooral verzekerde zorg geboden, vergelijkbaar met een polikliniek dermatologie of gynaecologie in een ziekenhuis. Daarnaast biedt het Medisch Centrum Wetering de mogelijkheid voor cosmetische behandelingen die voor eigen rekening van de cliënt komen.

Specialisatie

Dermatologie en venerologie Obstetrie_gynaecologie

Contactgegevens

  • Medisch Centrum Wetering
  • Nieuwe Weteringstraat 11
  • 1017 ZX Amsterdam
  •  
  • www.mcwetering.nl

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.