MRI Centrum | Breda logo

MRI Centrum | Breda

Snel een betrouwbare diagnose‎

 

Over MRI Centrum | Breda

Het MRI Centrum is een onafhankelijk, gespecialiseerd radiologisch centrum voor MRI, echografie en röntgen onderzoek. In onze klinieken wordt hoogwaardige diagnostiek gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij het MRI Centrum in Breda kunt u terecht voor een MRI scan en een röntgenfoto. Vrijwel alle diagnostiek – mits aangevraagd door een huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts – valt onder de verzekerde zorg en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Het MRI Centrum wil de kwaliteit van de gezondheidszorg verbeteren door hoogwaardige verzekerde diagnostiek aan te bieden met korte wachttijden. 

Impressies

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.