Oog op zuid oogkliniek logo

Oog op zuid oogkliniek

 

Over Oog op zuid oogkliniek

Op 4 januari 2021 heeft ‘Oog op Zuid Oogkliniek’ haar deuren geopend voor Oogheelkundige zorg in de wijk IJsselmonde Rotterdam Zuid. Oog op Zuid is opgericht door 8 oogartsen, welke allen werkzaam zijn in de nabijgelegen ziekenhuizen. Wij zijn allemaal allround en ervaren medisch specialisten. Wij leveren excellente oogzorg in een veilige omgeving, ingericht met enkel kwalitatief hoogwaardige apparatuur.

Patiënt centraal
Wij hebben onze krachten gebundeld om de Oogheelkundige zorg toegankelijker en efficiënter te maken. Op deze wijze kan de zorg geoptimaliseerd worden. Wij houden van korte lijnen, een open dialoog en heldere communicatie. Voor spoedgevallen is er tijdens werktijd altijd plaats. Nieuwe patiënten kunnen bij ons snel terecht.

Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.