Oogziekenhuis Focuskliniek logo

Oogziekenhuis Focuskliniek

De professional in zien

 

Over Oogziekenhuis Focuskliniek

Het Oogziekenhuis Focuskliniek is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, botoxbehandelingen, ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Onze kliniek wordt beschouwd als één van de meest professionele klinieken in Nederland.

Onderdeel van het Oogziekenhuis Rotterdam
Oogziekenhuis Focuskliniek is een onderdeel van Het Oogziekenhuis Rotterdam. In Het Oogziekenhuis wordt al sinds 1874 hoogwaardige specialistische oogheelkundige zorg geleverd. Binnen Oogziekenhuis Focuskliniek wordt u behandeld door gespecialiseerde oogartsen die ook werkzaam zijn in Het Oogziekenhuis. Onze vooraanstaande oogartsen zijn zeer deskundig en gespecialiseerd in refractiechirurgie en oculoplastische chirurgie. Daarnaast is ook ons ondersteunend medisch personeel verbonden aan Het Oogziekenhuis. Hierdoor kunnen wij profiteren van de meer dan 140 jaar kennis en ervaring van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Eerlijk en betrouwbaar
U ontvangt van ons altijd eerlijk en betrouwbaar advies. Uw gezondheid en veiligheid is voor ons van groot belang. Zodoende zullen onze artsen u adviseren om u niet te laten behandelen als ze er niet 100% van overtuigd zijn dat een goed resultaat behaald kan worden. Daarnaast streven onze oogartsen bij cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties en botoxbehandelingen voor een natuurlijk ogend resultaat.


Specialisatie

Oogheelkunde

Contactgegevens

Kaart

 

 

 
Bovenstaande informatie is afkomstig van de kliniek. ZKN is een onafhankelijke branchevereniging en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina. ZKN geeft geen adviezen over individuele lid-organisaties. Voor de meest actuele informatie over een kliniek raden wij u altijd aan de website van de betreffende kliniek te raadplegen.