Kliniek

Vijf Meren Kliniek | Hillegom

Het zelfstandig behandelcentrum (ZBC) “De Vijf Meren Kliniek”  is een samenwerking tussen het Spaarne Gasthuis en de KNO-artsen werkzaam in het Spaarne Gasthuis en is een officieel door het ministerie van VWS erkend behandelcentrum. De volledige algemene Keel-, Neus-, en Oorheelkunde wordt door een team van 8 medisch specialisten (7 vaste KNO-artsen en 1 -tijdelijke- chef de clinique) en 20 medewerkers  uitgevoerd in samenwerking  met het Spaarne Gasthuis. De Vijf Meren Kliniek heeft locaties in het Spaarne Gasthuis (Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, Heemstede & Hoofddorp) en in Nieuw-Vennep, Hillegom en Aalsmeer.  De nadruk van onze kliniek ligt op hoge kwaliteit, korte wachttijden, persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid. 

Wat en voor wie? 
Het volledige scala aan diagnostiek en behandelingen op algemeen KNO-heelkundig gebied worden binnen het zelfstandig behandelcentrum De Vijf Meren Kliniek aangeboden. Deze zorg is voor iedereen, volwassenen én kinderen, ongeacht woonplaats of verwijzer. Het betreft hier zowel verzekerde- (de verzekeraar betaalt) als onverzekerde (de patiënt betaalt zelf) zorg. Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten zodat behandelingen met een medische indicatie worden vergoed. Informeer bij uw verzekeraar of er voor u andere regelingen gelden.

Afbeelding van Vijf Meren Kliniek | Hillegom

Wachttijden
Wachttijdinformatie is afkomstig van de NZa.
Meer informatie.

Voor deze vestiging zijn bij ons geen wachttijden bekend. Kijk op de website van de kliniek voor actuele wachttijden of meer informatie.

Meer informatie over wachttijden op ZKN.nl.

Specialismen

  • Keel- neus- oorheelkunde

Locatie

Abellalaan 1-3
2182 TX Hillegom