Kliniek

Kaakchirurgie Holland | Vestiging Vlaardingen

Wat stuk is maken we heel, wat lelijk geworden is weer mooi, wat niet gezond is beter. We doen dat met extra persoonlijke aandacht voor u, onze cliënt, zodat u zeker weet wat er gebeurt. En met heel veel interesse in wat er allemaal mogelijk is in ons vak. Omdat we altijd het beste voor ú willen. En omdat we in ons werk steeds weer een stap verder willen gaan.

Zorgzame zorg
Bij Kaakchirurgie Holland vinden we dat iedereen de beste zorg moet kunnen krijgen. Iedereen, dus ook mensen met een wat kleinere portemonnee. Dáár staan we voor.

Dit vinden wij de beste mondzorg
De beste mondzorg wil voor ons zeggen: de beste kwaliteit producten, de best uitgevoerde behandelingen, het beste advies, en zorgzame mensen om u van begin tot eind te helpen. En dat allemaal in een praktijk waarin ú op de eerste plaats komt. Menselijk, persoonlijk, betrokken. Zoals we het voor onszelf zouden willen. En – wat we tegen elkaar altijd zeggen – zoals we het onze eigen familie aan zouden raden.

Zulke zorg is niet duurder dan de zorg in het ziekenhuis. Met partners maken we bijvoorbeeld heel goed afspraken over hun prijzen. Het prijsverschil ziet u terug in de prijs van de behandelingen. Zo maken we het mogelijk: zorgzame zorg die voor iedereen toegankelijk is.

Afbeelding van Kaakchirurgie Holland | Vestiging Vlaardingen

Hoe waarderen patiƫnten deze kliniek?

Te weinig waarderingen

Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Vanaf 30 waarderingen geeft het cijfer een betrouwbaar beeld.

Bekijk alle waarderingen
9,4

Wachttijden
Wachttijdinformatie is afkomstig van de NZa.
Meer informatie.

Apexresectie(s) (kaakchirurgie) 4 dagen
Extractie gebitselement(en) (kaakchirurgie) 4 dagen
Kaakchirurgie 4 dagen

Specialismen

  • Mond Kaak en Aangezichtschirurgie

Locatie

Fransenstraat 14a
3131 CC Vlaardingen